ONZE DIENSTEN 

Iedere vrouw wilt verzorgde handen en nagels. Er wordt weleens gezegd dat gellak of acrylnagels slecht zou zijn voor je natuurlijke nagel. Dit is niet zo. Wat vaak gebeurt is dat mensen aan de gellak of kunstnagel gaan pulken of trekken en zo worden er laagjes van de natuurlijke nagel meegetrokken, waardoor de nagels beschadigd en dun worden.  

Wilt u de gellak of kunstnagels niet meer? Dan verwijder ik deze graag op een veilige manier voor u. 

 

Acyl

Acrylnagels worden gemaakt van een vloeistof met een poeder. Door de kwast in de vloeistof te dopen en daarna in de poeder, ontstaat er een kneedbaar bolletje dat op de nagel wordt gemodelleerd. Door middel van het plaatsen van tips, kan ik de nagels op een door u gewenste lengte en vorm maken. Acryl droogt door de lucht en hard snel uit. Als de acryl uitgehard is, wordt de nagel egaal gevijld en wordt er een glans laag aangebracht. 

Nabehandeling

Als u wilt dat uw nagels er mooi blijven uitzien, zult om de paar weken terug moeten komen voor een nabehandeling. De kunstnagel of gellak groeit mee met de natuurlijke nagel en zal er dus na een aantal weken niet zo mooi meer uitzien. Bij de nabehandeling vijl ik de acryl of gellak weg (acryl tot ca. 80%), waarna er weer een nieuwe laag of kleur aangebracht kan worden. Hoeveel tijd er tussen de behandelingen moet zitten is per persoon verschillend, gemiddeld 2 tot 4 weken. 

Tussen de behandelingen door kunt u de nagels ook zelf bijhouden. Ga echter nooit knippen, gebruik een kartonnen vijl om de nagel bij te vijlen. Een behandeling duurt voor een nieuwe set ca. 1,5 uur en voor een nabehandeling ca. 5 kwartier.

Manicure

Een manicure is een verwenbehandeling voor de handen en nagels. Eerst worden de handen uiteraard gedesinfecteerd en eventuele nagellak verwijderd. Hierna wordt er op de nagelriemen een cuticle remover aangebracht, welke inwerkt om de nagelriemen zacht te maken. Ondertussen vijl ik de nagels in het gewenste model en op gewenste lengte. Vervolgens krijgen de handen een handbadje. Na ongeveerd 5 tot 10 minuten kunnen ze uit het badje en worden met behulp van een bokkepootje de nagelriemen teruggeduwd. Vervolgens gebruik ik een handscrub. Hierna volgt de handcréme, en worden de nagels gepolijst en de nagelriemen verzorgt met een nagelriemolie.

De manicurebehandeling kan worden uitgebreid met een paraffinebad. De handen worden ondergedompeld in een warm paraffinebad, waardoor er een soort harslaagje ontstaat op de handen. De handen worden eerst in een plastichandschoen verpakt, gevold door een badstof handschoen. Het maakt de handen ongelooflijk zacht en zorgt dat de poriën open gaan staan, waardoor de eerder aangebrachte handcréme goed in kan trekken.

Gellak

Gellak is een semi-permanente nagellak die in 4 tot 5 lagen wordt aangebracht. (basecoat, 2-3 kleurlagen, topcoat) Na iedere laag gaan de nagels 2 minuten in de uv-lamp om uit te harden. U heeft na de behandeling prachtig gekleurde nagels, die gelijk droog zijn en weken lang mooi blijven. De gellak is er in veel verschillende kleuren, maar ook een French manicure is hierin mogelijk. De behandeling kan op handen en/of voeten gebeuren. Een behandeling op de handen duurt ca. 1 uur, of de voeten ca. 45 minuten. 

Lash-Lifting

Een mooie oogopslag zonder mascara of extentions? Bij een lash lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld en geverfd. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt 6-8 weken. Een behandeling duurt ca. 50 minuten. 

 

Prijslijst:

* Nieuwe set acryl                €40

* Nabehandeling                  € 28

* Manicure zonder paraffine  € 16

* Manicure met paraffine      € 20

* Gellak tenen                     € 19,50

* Gellak handen                  € 18,50

Lash-lifting                         € 40

Ook zijn er bij mij cadeaubonnen verkrijgbaar voor iedere gewenste behandeling.