Behandelingen 

Iedere vrouw wilt verzorgde handen en nagels. Er wordt weleens gezegd dat gellak slecht zou zijn voor je natuurlijke nagel. Dit is niet zo. Wat vaak gebeurt is dat mensen aan de gellak gaan pulken of trekken en zo worden er laagjes van de natuurlijke nagel meegetrokken, waardoor de nagels beschadigd en dun worden.  

Wilt u de gellak niet meer? Dan verwijder ik deze graag op een veilige manier voor u. 

Manicure

Een manicure is een verwenbehandeling voor de handen en nagels. Eerst worden de handen uiteraard gedesinfecteerd en eventuele nagellak verwijderd. Hierna wordt er op de nagelriemen een cuticle remover aangebracht, welke inwerkt om de nagelriemen zacht te maken. Ondertussen vijl ik de nagels in het gewenste model en op gewenste lengte. Vervolgens krijgen de handen een handbadje. Na ongeveerd 5 tot 10 minuten kunnen ze uit het badje en worden met behulp van een bokkepootje de nagelriemen teruggeduwd. Vervolgens gebruik ik een handscrub. Hierna volgt de handcréme, en worden de nagels gepolijst en de nagelriemen verzorgt met een nagelriemolie.

De manicurebehandeling kan worden uitgebreid met een paraffinebad. De handen worden ondergedompeld in een warm paraffinebad, waardoor er een soort harslaagje ontstaat op de handen. De handen worden eerst in een plastichandschoen verpakt, gevold door een badstof handschoen. Het maakt de handen ongelooflijk zacht en zorgt dat de poriën open gaan staan, waardoor de eerder aangebrachte handcréme goed in kan trekken.

Gellak

Gellak is een semi-permanente nagellak die in 4 tot 5 lagen wordt aangebracht. (basecoat, 2-3 kleurlagen, topcoat) Na iedere laag gaan de nagels in de uv-lamp om uit te harden. U heeft na de behandeling prachtig gekleurde nagels, die gelijk droog zijn en weken lang mooi blijven. De gellak is er in veel verschillende kleuren, maar ook een French manicure is hierin mogelijk. De behandeling kan op handen en/of voeten gebeuren. Een behandeling op de handen duurt ca. 45 minuten.

 

Prijzen:

* Manicure zonder paraffine  € 20

* Manicure met paraffine      € 26

* Gellak tenen                     € 21,00

* Gellak handen                  € 20,00

Ook zijn er bij mij cadeaubonnen verkrijgbaar voor iedere gewenste behandeling.